Vaikas nekakoja ką daryti?

Jau nekakoja 10 paru kudikelis, bandem ir razinu nuovira duoti, ir virš kriauklės laikyti, padeda tik microlax ir glicerino zvakutes, bet raso kad jos nelabai gerai veikia, gal kas zinote kitu naturaliu priemoniu?
atsakyti13 atsakymųKūdikio išmatos
2015 m.
Atsakyti
Atsakymai

vedem, bet nieko nepadeda tas gydytojas, israso klizmute microlax ir viskas, padarai ir po 10 dienu vel taspats... o jos kenkia nesinori vaikui duoti visada.

2015 m.
Geras žmogus

nuvesti vaika y ligonine ir pasakys ka daryti

2015 m.
Geras žmogus

tai tokių daktara mums nereikia

2015 m.
Geras žmogus

maitink pienu iskart pakakos pamatysi

2015 m.
neilas vaiciulis

vesk pas daktarus tikrai pades

2015 m.

Mums ta pati beda, vaistinej radau tokias glicerino zvakutes, specialiai kudikiams skirtos ir tikrai taip nekenkia kaip microlax, vadinasi glicerax, mums suveike ir paskui vaikas pradejo pats daryti... sako kad kai pradedi maitinti maistu jau tai viskas susitvarko, o dar galite duoti vandenuko gerti kiek vaikas nori tarp maitinimu :)

2015 m.
margo

mum daktare pasiule ukisko tamsaus muilo, peiliu isdrost nestora gabaliuka pailga, suslapint, ir tikrai padeda, pati dariau kelis, kartus, o sitos klizmutes tik persti vaikui.

2016 m.
laura

eit pas daktara nes man irgi taip buvo

2016 m.
martynas

reikia duoti namines karves pieno ir butinai pavirinto

2016 m.
evelina

pamaitinti motinos pienu 3menesius ir pakakos

2016 m.
Atsakyti

Jūsų vaikams

Atrinkome populiariausias tarp mūsų lankytojų prekes ir paslaugas vaikams. Galbūt rasite kažką įdomaus ir savo mažiesiems.