Kada jūsų mažylis pradėjo vaikščioti?

Pasidalinkite prašau kada pradėjo vaikas vaikščioti ir ką darėte kad greičiau pradėtu?
2016 m.
Atsakyti
Atsakymai

Labas,mano mergina pradejo nuo 12 meniu pasiramstydama vaikscioti,o nuo 1 m1men pati vaiksciojo.Duodavau rankytes savo,kad isikibus vaiksciotu,lavinau ,su kekviena diena ejom vis geryn,o kiek nugriuvimu buta:)

2016 m.

Turiu du vaikus. Pirmasis berniukas pirmuosius žingnius žengė 10,5 mėn. Per pirmąjį gimtadienį pats jau laisvai žygiavo. Antroji mergaitė per gimtadienį dar tik stovėjo įsikibusi ir visur keturiom repečkojo, o pati eiti pradėjo apie 1m. 1mėn. Stengdavausi kuo daugiau laikyti stačiomis, įsikibusius į kėdes, sofas ir vadindavau ateiti pas save, laikydavau akių kontaktą. Arba sustumdavau netoli vieną nuo kito du fotelius ar kėdes, pastatydavau prie vieno, o ant kito padėdavau mėgstamą žaislą ir kviesdavau ateiti :) Berniukas taip ir pradėjo eiti, o mergaitė patingėdavau, geriau ant keturiu nuropinėdavo ir vėl atsistodavo pasiimti žaislo. Bet, manau, kiekvienam savaip.Kai ateina laikas, kai vaikai jaučiasi drąsiai ir pasitiki savo jėgomis ir kojomis, tai ir pradeda vaikščioti. Skubinti nereikia :)

2016 m.

Dėkoju Dovilei ir A.z. Mūsų mergaitė jau vaikšto po truputi 1 metukai ir 2 mėn. :)

2016 m.
Paslaptis;*

Mano mergaitė pradėjo vaikčioti labai antksti nuo 7mėn.

2016 m.
dale

mano vaikas pradejo vaikscioti nuo vieneriu metu per gimtadieny gal ir jusu vaikas per vieneriu metu gimtadieny prades vaikscioti

2016 m.
dovile

Nuo 7 men mamyte norejo pasirodyt kad jos vaikas tobulybe kazkokia bet ryskiai persistenge

2016 m.

12 menesiu praejo ir 1 metai ir 1 menesis ir praejo vaukcioti duodama ranka o pargriuvimu buvo daug

2016 m.
Atsakyti

Jūsų vaikams

Atrinkome populiariausias tarp mūsų lankytojų prekes ir paslaugas vaikams. Galbūt rasite kažką įdomaus ir savo mažiesiems.